Hirdető adatai

Autóméry Kft.Autó típus(ok):

Alfa Romeo,

Cégismertető:

Engedje meg, hogy az Autóméry Kft valamennyi munkatársa nevében megköszönjem érdeklődését társaságunk iránt.


Az Autóméry Kft 1994. évben kezdte meg gépjármű kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységét Nyíregyházán. Első autószalonunk ugyanebben az évben nyitotta meg kapuit, melyben FIAT személy- és haszongépjárművek forgalmazását kezdtük meg. Ezzel egyidejűleg a FIAT márkaszervizünk is megkezdte tevékenységét.


1996. évben épült fel Nyíregyházán az Alfa Romeo autószalonunk, mely a mai napig Magyarország egyik legszebb Alfa Romeo bemutató terme.


A Lancia gépjárművek forgalmazását 1998. évben kezdtük meg Nyíregyháza városában.


Ezt követően társaságunk kiterjesztette gazdasági tevékenységét Hajdú-Bihar megyére is, ahol 1997. évben megnyitottuk FIAT márkakereskedésünket, valamint FIAT, Lancia és  Alfa Romeo márkaszervizünket.


Időközben 2004. évben felépítettük karosszéria műhelyünket Nyíregyházán, majd 2005. évben Debrecen városában is.


Ezzel egyidejűleg társaságunk a SUBARU személygépkocsik forgalmazását és szakszervizelését kezdte meg, s megnyitottuk SUBARU autószalonunkat a debreceni telephelyünkön.


Harmadik márkakereskedési pontunkat Mátészalka városában nyitottuk meg 2006. évben, ahol FIAT személy- és Professional haszongépjárművek forgalmazásával és szervizelésével foglalkozunk.


2008. évben hivatalos karosszéria javító műhelye lettünk a Toyota gépjárműveknek is.


Hosszú évek kitartó munkája eredményeként elmondhatjuk, hogy társaságunk a régió egyik meghatározó és stabil márkakereskedése, melyet közel 70 számú munkatársunknak és Önöknek köszönhetünk. A jövőben is minden tőlünk telhetőt meg kívánunk és meg is fogunk tenni annak érdekében, hogy piaci pozíciónk erősítésével egyidejűleg elégedett ügyfeleink táborát bővítsük.


Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját kereskedéseinkben!

Képek:Kereső
Ajánlataink


Gödöllő  Kecskemét  Kaposvár  Békéscsaba  Vác  Debrecen  Eger  Mátészalka  Jászberény  Siófok  Érd  Miskolc  Sopron  Üllő  Zalaegerszeg  Pécs  Gyöngyös  Keszthely  Szombathely  Szeged  Nagykanizsa  Salgótarján  Szekszárd  Pápa  Győr  Budapest  Dunaújváros  Székesfehérvár